Cum stiu ce cartus trebuie sa-mi cumpar?

Pentru a cumpara corect cartusul care sa se potriveasca la imprimanta dumneavoastra, aveti nevoie de codurile de pe cartuse care se gasesc in imprimanta dumneavoastra sau mai pot fi achizitionate dupa modelul imprimantei, care este scris pe imprimanta dumneavoastra. Nu recomandam sa cumparati cartuse dupa identificare vizuala ci doar dupa codul cartusului sau modelul imprimantei (desi sunt multe cartuse care vizual seamana, ele nu sunt compatibile).

Este mai rentabil sa-mi cumpar o imprimanta noua sau de un rand de cartuse noi?

Categoric, este mai rentabil un rand de cartuse noi. Toti clientii nostri cred ca este mai rentabil sa cumpere o noua imprimanta dar este fals deoarece imprimantele noi vin cu cartuse demo, care contin in jur de 20-30% cerneala sau toner in ele, deci ca urmare trebuie sa cumpere 3-4 imprimante noi ca sa tipareasca cat un set de cartuse noi.

Ce cartuse sunt mai rentabile, standard sau XL?

Cele XL deoarece se tipareste mai mult cu ele si se iese cu un pret/pagina mai mic.

Cartuse originale sau compatibile?

Originale ! Cartusele originale sunt cele mai bune pentru imprimantele dumneavoastra si cu ele puteti obtine un print de calitate. Cartusele compatibile chiar daca sunt mai ieftine, sunt in marea majoritate a cazurilor de proasta calitate in sensul ca, sunt de fapt cartuse remanufacturate (cartuse golite care se reumplu, se ambaleaza si apoi sunt vandute ca noi). Cu cartusele comptibile nu se obtine un print de calitate, plus ca se tipareste cu ele si mai putine foi decat cu cele originale iar rata de defectare a lor este foarte mare.

Am o imprimanta achizitionata din afara Romaniei. Se potrivesc cartusele din Romania?

Cartusele din Romania se potrivesc la imprimantele achizitonate din Uniunea Europeana. Pentru imprimante achizitionate din alta parte decat Uniunea Europeana, cartusele nu se potrivesc si trebuie sa achizitionati cartusele de acolo de unde imprimanta a fost cumparata.

Cartuse-Imprimante.Net are o limita minima a comenzii?

Nu, Cartuse-Imprimante.Net nu are o limita minima a comenzii.

Cartuse-Imprimante.Net face livrari oriunde?

Doar pe teritoriul Romaniei.

Nu gasesc un cartus pe Cartuse-Imprimante. Net, ce fac?

Ne contactati si noi vom incercam sa va ajutam in a gasi cartusul dorit de dumneavoastra.

Cartuse-Imprimante.Net are pe stoc toate cartusele din oferta sa?

Da, marea majoritate a cartuselor se gasesc pe stocul nostru propriu iar ce nu este pe stoc, se aduce in cel mai scurt timp.

Cartuse-Imprimante.Net este operat de Euro-Tel S.R.L firma specializata in vanzari cartuse, cu experienta de 10 ani.

Cartuse-Imprimante.Net un magazin online de cartuse imprimanta cu toate marcile cunoscute: HP, Canon, Epson, Lexmark, Xerox, Samsung, Konica Minolta, Ricoh, Kyocera Mita, Oki, Brother, Dell, Toshiba, Sharp, IBM, Oce, Nashuatec, Olivetti, Philips, Tektronix, Gestetner, Seikosha, Panasonic, Star, Utax, Citizen, Nec, Printronix, Tally Genicom, Fujitsu, Rex Rotary, Sagem, Triumph Adler, Siemens, Smith Corona, care contine peste 4000 de cartuse in oferta sa.

Cartuse-Imprimante.Net marca inregistrata a Euro-Tel S.R.L., CUI RO13174556, cu sediul in Brasov, Str. Republicii nr. 25, Cont bancar RO28INGB5572999900542815 deschis la ING BANK, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J08/588/2000.